0722 451 657 | 0722 650 997
021 211 30 15

ce ne place să facem

prevenție

Prevenim apariţiei afecţiunilor structurilor buco-dentare, intercepţia tuturor bolilor buco-dentare şi orirea progresiei lor.

profilaxie

Studiem și aplicăm metode de tratament preventiv pentru evitarea apariţiei afecţiunilor buco-dentare sau tratamentul lor precoce.

tratament carii

Tratăm cariile rapid și fără dureri, folosind materiale rezistente.

endodonție

Prevenim, diagnosticăm și tratăm afecțiunile pulpei dentare

parodontologie

Eliminăm placa bacteriană și a tartrului, parodontometriem, intervenim chirurgical la nevoie,  decontaminăm și biostimulăm.

estetică

Vă redăm zâmbetul natural, pentru a vă putea bucura de viață zi de zi. 

laser

Sistemul "HydroPhotonics" permite tratamente stomatologice pentru copii și adulți fără: anestezie, vibratie, zgomot, miros si presiune asociata turbinei stomatologice!

chirurgie

Vă sfătuim și ajutăm în situatii în care este necesară abordarea chirurgicală pentru rezolvarea anumitor complicații, probleme apărute la nivelul cavitații oro-maxilo-faciale.

părerile prietenilor noștri

Experiența mea și a fetiței mele la stomatolog s-a schimbat.... Dacă un copil de 8 ani abia așteaptă să ajungă la stomatolog, cred că oricine poate uita de frici cu Dna Dr. Alice Stoicescu.
Zoe dobre
Dna Dr Alice Stoicescu este un medic excepțional, blând și răbdător, care mi-a acordat toata atenția și mi-a explicat într-o manieră cât se poate de detaliată toate etapele pe care le-am urmat de-a lungul tratamentului. Vă multumesc!.
Alexandra Antonescu